Masura ENEL de ULTIM MOMENT Confirmata Tuturor Clientilor din Romania

Masura ENEL ULTIM MOMENT Confirmata Tuturor Clientilor Romania

Enel, una dintre companiile cu cel mai mare numar de clienti care beneficiaza de servicii de energie electrica si gaze naturale, a anuntat in mod oficial o masura de ultim moment pentru romanii care vor sa afle informatii despre felul in care se aplica plafonarea preturilor in baza noii legi adoptate saptamana trecuta.

Enel anunta mai jos ca din cauza numarului mare de clienti care vin in agentiile sale din toata tara, a decis sa prelungeasca programul in cateva dintre judetele in care se inregistreaza cel mai mare trafic de persoane, dar desigur acolo unde si este posibila aplicarea acestei masuri importante pentru clienti.

Cei de la Enel Romania listeaza mai jos judetele in care aceasta masura de prelungire a programului se aplica in acest moment, si puteti vedea ca vorbim despre multe judete cu zeci de magazine in care putem merge pentru a afla mai multe informatii in legatura cu plafonarea preturilor la energie, in baza noii legi.

Enel Romania stie foarte bine cat de important este pentru romanii din toata tara sa afle cat mai rapid informatii cu privire la aceste schimbari legislative, dar si cu privire la felul in care pot depune declaratia pe propria raspundere, chiar daca Guvernul Romaniei a anuntat ca intentioneaza sa o elimine complet in curand.

Suntem aici pentru voi, clienții noștri, pentru a vă informa corect și complet despre noile măsuri dedicate pieței de energie electrică și gaze naturale. Și chiar mai mult! În această săptămână, pentru a putea vorbi cu cât mai mulți dintre voi, am prelungit programul magazinelor noastre acolo unde este necesar, în special în București și în județele Ilfov, Giurgiu, Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița.

Vedeți programul fiecărui magazin pe harta noastră din pagina, iar detalii despre noua schemă de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale în pagina de mai jos!