Notificarea Oficiala a DEDEMAN cu Deciziile IMPORTANTE pentru Toate Magazinele

Notificarea Oficiala DEDEMAN Deciziile IMPORTANTE Toate Magazinele

DEDEMAN, cel mai mare lant de produse de bricolaj din toata Romania, a publicat o notificare oficiala pentru toti romanii care vor sa ajunga in magazinele sale in aceasta perioada, iar asta pentru ca a luat hotararea de a modifica programul de lucru al tuturor locatiilor sale din toata tara, asa cum face in fiecare an.

DEDEMAN spune ca pe 24 decembrie magazinele sale vor avea program de lucru redus, pana la ora 16:00, in timp ce pe 31 decembrie ele vor fi inchise, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in zilele de 25 si 26 decembrie 2022, sau 1 si 2 ianuarie 2023, in restul zilelor programul desfasurandu-se la fel ca in orice alta zi.

DEDEMAN nu va putea procesa nici comenzi in zilele in care magazinele sale sunt inchise, astfel ca orice fel de comenzi care sunt plasate in aceste zile, sau oricand magazinele sunt inchise, vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare, si tot atunci vom afla cand anume putem ridica produsele dorite, sau cand vor fi ele livrate.

DEDEMAN le ofera angajatilor din Romania posibilitatea de a sarbatori Craciunul si Anul Nou in liniste, asa cum fac si alte lanturi de magazine din toata Romania, mai putin unele mall-uri care vor fi deschise inclusiv in zilele in care toata lumea are inchis, iar desigur ca toata lumea va merge la ele in acele momente.

Program de sărbători și zile libere legale! În perioada sărbătorilor de iarnă,magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți vor funcționa după următorul program: Sâmbătă, 24 Decembrie 2022: Program redus 8:00 – 16:00. Duminică, 25 Decembrie 2022: Închis. Luni, 26 Decembrie 2022: Închis.

Marți, 27 Decembrie 2022: Program normal. Vineri, 30 Decembrie 2022: Program normal. Sâmbătă, 31 Decembrie 2022: Închis. Duminică, 01 Ianuarie 2023: Închis. Luni, 02 Ianuarie 2023: Închis. Marți, 03 Ianuarie 2023: Program normal. Comenzile online plasate în zilele când magazinele fizice sunt închise vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.