Joe Biden Promite si mai Mult Ajutor Militar Ucrainei in Plin Razboi

Joe Biden Promite si mai Mult Ajutor Militar Ucrainei in Plin Razboi

Joe Biden a anuntat in mod oficial in timpul intalnirii cu Volodimir Zelenski ca va continua sa sustina Ucraina in razboiul pe care-l duce cu Rusia in momentul de fata, iar asta pentru ca ucrainienii sunt foarte departe de a obtine pacea pe care si-o doresc, dar si de eliberarea teritoriilor care au fost ocupate.

Joe Biden a fost unul dintre cei mai importanti sustinatori ai Ucrainei in lunile de razboi care au trecut pana in momentul de fata, si va ramane cu siguranta unul dintre cei mai importanti, iar asta pentru ca SUA vrea sa ajute Ucraina sa obtina victoria in razboiul pe care-l duce cu Rusia in momentul de fata.

“Biden promite sprijin suplimentar Ucrainei în timpul vizitei lui Zelensky în SUA. În timpul vizitei președintelui Volodymyr Zelensky la Washington din 21 decembrie, președintele american Joe Biden i-a spus lui Zelensky că „este o onoare să fiu alături de tine”, a informat Associated Press.

Biden a promis, de asemenea, sprijin suplimentar Ucrainei, spunând că SUA vor continua să ofere ajutor financiar, militar și umanitar.”