IMPORTANTE Anunturi E.ON pentru Milioane de Clienti din Intreaga Romanie

IMPORTANTE Anunturi E.ON Milioane Clienti Intreaga Romanie

E.ON a publicat o serie de anunturi foarte importante pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce tuturor oamenilor in atentie faptul ca in momentul de fata se vor aplica plafonarile pentru preturile la energie electrica si gaze naturale doar in anumite conditii special prevazute de catre lege.

E.ON explica mai jos foarte clar cum se aplica plafonarea preturilor pentru serviciile de furnizare a energiei pe care le ofera tuturor romanilor, iar asta pentru ca legislatia noua care este in vigoare in momentul de fata se aplica in mod diferit pentru fiecare dintre consumurile inregistrate de catre clientii din toata Romania acum.

Cei de la E.ON Romania vorbesc despre diversele situatii in care se pot afla clientii cand vine vorba despre incadrarea intr-un anumit pret de plafonare, sau altul, astfel ca trebuie sa ne uitam cu foarte mare atentie la toate informatiile care ne sunt furnizate pentru a sti foarte clar cat urmeaza sa platim pentru ceea ce ne este furnizat.

E.ON Romania are pe website-ul sau informatii si mai detaliate cu privire la toate aceste formule de plafonare pentru serviciile de energie electrica si gaze naturale, dar nu doar pentru persoane fizice, ci si pentru persoane juridice, sau asociatii de proprietari, deci e foarte indicat sa va uitati acolo la toate informatiile existente.

Legea nr. 357/2022 din 13 decembrie 2022 aduce schimbări privind plafonarea prețurilor pentru clienții finali de electricitate. De la 1 ianuarie 2023, plafonarea se stabilește în funcție de consum astfel: maximum 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus dacă : vei consuma lunar între 0 și 100 kWh inclusiv; maximum 0,80 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar între 100,01 și 255 kWh inclusiv; maximum 1,30 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar peste 255 kWh.

𝑰𝒎𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒏𝒕: Dacă te afli în una din situaţiile descrise mai jos trebuie să depui o declaraţie la furnizorul tău E.ON, pentru a beneficia de preţ plafonat la 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus. Utilizezi dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor. Ai în întreţinere cel puţin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani în cazul în care urmează o formă de învăţământ. Reprezinți o familie monoparentală și ai în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 ani în cazul în care urmează o formă de învațământ.