Majora Schimbare a WhatsApp Facuta in Secret pe iPhone si Android

Majora Schimbare WhatsApp Facuta Secret iPhone Android

WhatsApp nu se opreste din a implementa noi schimbari majore pentru utilizatorii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim din nou despre o modificare foarte serioasa facuta in secret pentru utilizatorii cu telefoane din intreaga lume, si totul are legatura cu securitatea noastra.

WhatsApp s-a gandit acum cateva saptamani sa implementeze un sistem suplimentar de securitate pentru protejarea conturilor cand vine vorba despre schimbarea telefoanelor, astfel ca atunci cand vrem sa ne logam contul intr-un alt telefon pe care sa-l folosim ca principal, avem un sistem nou de securitate prin care trebuie sa trecem.

Noul sistem ne cere sa introducem un cod trimis prin SMS pe numarul de telefon al contului, sau unul pe care-l primi printr-un apel telefonic, dar incepand de zilele trecute exista si o a treia optiune, un cod de acces de 6 cifre acesta fiind trimis automat pe telefonul pe care suntem deja logati, fara a ajunge in dispozitivul nou.

Schimbarea aceasta elimina necesitatea apelarii numarului de telefon al contului, care poate fi deja intr-un alt telefon, eventual unul furat, astfel ca telefonul pe care suntem deja logati va primi acel cod, si doar cu el vom putea loga contul intr-un telefon nou, deci in mod teoretic furtul unui cont ar trebui sa fie mai dificil.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o varietate de schimbari pe care vrea sa le implementeze pentru aplicatia de mesagerie, iar ele sunt oferite treptat, pe masura ce sunt pregatite, asa ca si aceasta de acum va fi oferita abia peste cateva luni.

Majora Schimbare WhatsApp Facuta Secret iPhone Android cod 6 cifre