SUA Intentioneaza sa Pregateasca Soldatii Ucrainieni pentru Folosirea Sistemelor Patriot

SUA Intentioneaza sa Pregateasca Soldatii Ucrainieni pentru Folosirea Sistemelor Patriot

SUA ia in considerare posibilitatea de a-i antrena pe soldatii ucrainieni in vederea utilizarii sistemelor de aparare antiaeriana Patriot, iar asta deoarece ei trebuie sa invete cum sa foloseasca aceasta tehnica militara pentru a se proteja impotriva atacurilor constante care sunt lansate de catre armata Rusiei.

SUA ar vrea sa-i aduca pe soldatii ucrainieni in pe teritoriul sau pentru a-i ajuta sa inteleaga cum sa foloseasca aceste sisteme de aparare antiaeriana in momentul de fata, astfel ca vorbim despre o masura care poate fi extrem de benefica pentru a impiedica noi atacuri masive derulate de catre rusi.

“Pentagonul are în vedere să antreneze soldați ucraineni pe Patriot în SUA. Pentagonul are în vedere pregătirea soldaților ucraineni pentru a opera sistemul de rachete sol-aer Patriot la o bază militară din Statele Unite, au declarat doi oficiali ai Departamentului Apărării pentru Politico.

Vestea vine la o zi după ce administrația Biden a anunțat că va furniza o baterie Patriot Ucrainei pentru a ajuta la apărarea împotriva atacurilor rusești.”