Vladimir Putin Ironizeaza Sistemul Patriot Trimis de SUA in Ucraina

Vladimir Putin Ironizeaza Sistemul Patriot Trimis de SUA in Ucraina

Vladimir Putin ironizeaza sistemul de aparare antiaeriana Patriot pe care SUA a decis sa-l trimita in Ucraina in momentul de fata, iar asta deoarece afirma despre el ca ar fi destul de invechit, si ca va Rusia va gasi solutii pentru a-l neutraliza, desi in esenta el va fi folosit pentru a distruge rachetele rusilor.

Vladimir Putin a ordonat numeroase atacuri impotriva Ucrainei in ultimele saptamani, iar in urma lor au fost distruse zeci peste 100 de rachete de croaziera lansate de catre rusi, impreuna cu sute de drone iraniene, deci ramane de vazut ce va reusi sa faca armata rusa impotriva sistemului Patriot al SUA.

Vladimir Putin a afirmat deasemenea ca toate conflictele armate care s-au derulat de-a lungul istoriei s-au incheiat prin negocieri, si ca e mai bine pentru Kiev sa constientizeze acest lucru acum inainte ca si mai multe persoane sa-si piarda viata, dar ucrainienii nu vor sa faca pace cu Rusia fara eliberarea tuturor teritoriilor ocupate.

“Apărarea antiaeriană Patriot este depășită. Un antidot va fi întotdeauna găsit… Rusia va doborî sistemul Patriot. Toate conflictele armate se încheie prin negocieri. Cu cât acest lucru devine mai devreme clar pentru Kiev, cu atât mai bine.” a declarat presedintele Rusiei.