Craciunul la DIGI RCS & RDS vine cu o SURPRIZA Mare pentru Clientii Romani

Craciunul DIGI RCS & RDS vine SURPRIZA Mare Clientii Romani

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din Romania, le transmite tuturor romanilor de Craciun ceea ce a decis sa le ofere special in cursul acestor zile, pentru o perioada foarte militata de timp, si vorbim despre extraoptiunea MAXPAK cu reducere de 50% pentru 4 luni de zile.

DIGI RCS & RDS ofera practic 2 luni de gratuitate romanilor care aleg sa activeze aceasta promotie speciala in Romania, iar multumita ei vom avea acces la HBO impreuna cu toate canalele platformei la un pret foarte bun, dar si cu cele 4 luni de reducere de 50%, ceva ce nu gasiti la vreun alt operator acum.

DIGI RCS & RDS explica pe website-ul sau ca extraoptiunea MAXPAK ne permite sa vedem canalele HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, impreuna cu versiunile HD ale acestora, insa separat de ele putem avea acces inclusiv la platforma HBO Max, deci vorbim despre beneficii multiple care sunt disponibile.

DIGI RCS & RDS obliga clientii din Romania sa incheie contracte cu o perioada de valabilitate de 2 ani de zile pentru a beneficia de reducerea de 50% pentru cele 4 luni de zile, deci e bine sa stiti inclusiv acest lucru inaintei de a decide sa activati, sau nu, aceasta oferta speciala in Romania inainte de Craciun.

Prinde oferta ChrisMAX! De sărbători ai 50% reducere, timp de 4 luni la extraopțiunea MAXPAK. Vezi cele mai noi filme și seriale pe HBO Max, inclusiv cel mai nou blockbuster – Black Adam. Cu extraopțiunea MAXPAK vezi toate canalele HBO și Cinemax în HD.

În plus, ai acces fără cost și la HBO Max. Activează-l! Gata! Ai MAXPAK, ai HBO Max, ai super filme și seriale la tine acasă, pe TV, telefon, tableta sau alte device-uri compatibile. Simplu și accesibil.