IMPORTANT Anunt ENEL de ULTIMA ORA cu o Notificare pentru Toti Clientii

IMPORTANT Anunt ENEL ULTIMA ORA Notificare Toti Clientii

Enel a publicat o notificare de ultima ora cu un anunt extrem de important pentru clientii din Romania, compania care furnizeaza servicii de electricitate si gaze naturale romanilor, aducandu-le in atentia tuturor beneficiarilor faptul ca multumita aplicatiei MyEnel pentru iPhone si Android acestia au o serie de beneficii speciale.

Enel vorbeste mai jos despre faptul ca aplicatia pentru iPhone si Android le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a primi ntofiicari push in momentul in care pot trimite indexul autocitit pentru electricitate si gaze naturale, sau cand a fost emisa o factura noua care trebuie platita, chiar daca ea nu e trimisa prin email.

Mai mult decat atat, Enel Romania spune ca si atunci cand se inregistreaza o plata, va fi trimisa o notificare push catre telefoanele clientilor prin intermediul aplicatiei MyEnel, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in cazul produselor si serviciilor noi care sunt lansate de catre companie pentru oricare dintre romani.

Enel Romania distriguie in mod gratuit aplicatia MyEnel prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca oricine o poate descarca in acest moment, si e bine sa o faceti exclusiv din magazinul de aplicatii pentru a nu risca sa instalati vreo versiune care are malware, si va poate face mai mult rau decat bine.

Instalează aplicația MyEnel pe telefonul tău mobil, dacă nu ai făcut-o deja, și îți vom transmite notificări Push care te vor ajuta să afli, direct pe ecranul telefonul tău, informații despre: când ne poți transmite indexul la energie electrică și gaze naturale.

Emiterea unei noi facturi, indiferent că ai ales să o primești online sau prin poștă; plățile făcute către noi, însoțite de confirmările aferente; servicii și produse nou lansate. Poți descărca gratuit aplicația MyEnel din Google Play Store (pentru telefoanele cu Android), App Store (pentru telefoanele cu iOS), precum și din Huawei App Gallery.