Masurile DEDEMAN pentru Toate Magazine Anuntate Oficial Romanilor!

Masurile DEDEMAN Toate Magazine Anuntate Oficial Romanilor

DEDEMAN a anuntat in mod oficial masurile pentru toate magazinele din tara noastra, clientii din toata Romania fiind instiintati in legatura cu ceea ce se intampla in toata tara in momentul de fata, si vorbim despre o decizie care are legatura cu modul in care putem vizita, sua nu, locatiile din toata tara pentru a cumpara ce dorim.

DEDEMAN spune ca in cursul acestei zile de 26 decembrie 2022 toate magazinele din tara vor fi inchise, ceva ce era de asteptat, pana la urma, iar asta pentru ca mai toate lanturile de hypermarket-uri, sau de magazine de bricolaj, nu vor avea activitate in aceasta a doua zi de Craciun, pentru ca angajatii sa aiba o zi libera.

Cei de la DEDEMAN nu sunt la prima decizie de acest gen luata pentru magazinele din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o masura menita sa ii ajute si pe angajatii din locatii sa isi sarbatoreasca intr-un mod cat mai placut Craciunul, si vedem acest lucru inclusiv de la alte lanturi de magazine din tara.

DEDEMAN spune ca incepand cu data de 27 decembrie 2022 lucrurile vor reveni la normal din punct de vedere al magazinelor din toata tara, iar asta pentru ca vom putea merge din nou sa cumparam orice ne intereseaza, si e bine sa fim atenti inclusiv la toate ofertele care sunt disponibile, in decembrie ramanand unele valabile, chiar si dupa Craciun.

De Crăciun, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. În perioada sărbătorilor de iarnă,magazinele Dedeman și Serviciul Suport Clienți vor funcționa după următorul program: Sâmbătă, 24 decembrie 2022: Program redus 8:00 – 16:00; Duminică, 25 decembrie 2022: Închis; Luni, 26 decembrie 2022: Închis’ Marți, 27 decembrie 2022: Program normal.