Anuntul Oficial E.ON de ULTIMA ORA privind Facturile Romanilor de la 1 Ianuarie 2023

Anuntul Oficial E.ON ULTIMA ORA Facturile Romanilor 1 Ianuarie

E.ON, companie mare care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale pentru un numar foarte mare de romani din intreaga tara, a emis un anunt oficial foarte important pentru toti clientii romani, in care vorbeste despre modul in care se vor aplica preturile plafonate pe facturi de la 1 ianuarie 2023.

E.ON explica din nou mai jos pentru romanii din intreaga tara ce fel de modificari vor fi realizate pentru facturile romanilor, astfel incat toata lumea sa stie foarte clar cat va avea de platit incepand cu 1 ianuarie 2023, asta desigur daca indeplineste si toate cerintele legislative care sunt acum in vigoare.

Cei de la E.ON Romania explica mai jos cerintele pe care le impune legea pentru plafonarea preturilor la energie electrica, dar si faptul ca inca trebuie depusa declaratia pe propria raspundere pentru a beneficia de pret plafonat in anumite locatii, dar e posibil ca aceasta cerinta sa dispara incepand de astazi, daca Guvernul Romaniei va hotara asta.

E.ON Romania are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la ceea ce inseamna plafonarea preturilor pentru energie electrica, astfel ca merita sa va uitati cu atentie la datele de acolo, si sa luati masurile necesare pentru a va asigura de faptul ca platiti cel mai mic pret posibil pentru ceea ce consumati.

De la 1 ianuarie 2023, vei beneficia în continuare de un preț final plafonat de 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus la energie electrică dacă: utilizezi dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor; ai în întreţinere cel puţin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani în cazul în care urmează o formă de învăţământ.

Reprezinți o familie monoparentală și ai în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 ani în cazul în care urmează o formă de învațământ. Dacă te regăsești în situațiile de mai sus, e necesar să depui o declarație pe propria răspundere care atestă acest lucru.