Anunturile ENEL de ULTIMA ORA, Masurile Luate pentru Toti Clientii din Romania

Anunturile ENEL ULTIMA ORA Masurile Luate Toti Clientii Romania

ENEL, companie care furnizeaza in Romania servicii de energie electrica si gaze naturale pentru un numar foarte mare de romani, a publicat anunturi de ultima ora in care vorbeste despre masurile luate pentru clienti, dar si despre ceea ce ofera gratuit pana la final de an 2022, si e bine sa profiti de tot chiar acum.

ENEL spune, in primul rand, ca inainte de finalul anului magazinele sale din toata tara vor avea program modificat, asa cum s-a intamplat si inainte de Craciun, astfel ca e bine sa il verificati inainte de a alege sa mergeti in oricare dintre locatiile din tara pentru a afla informatii, a plati facturi, si nu doar atat.

Cei de la ENEL Romania vorbesc deasemenea si despre o promotie speciala pe care o desfasoara pentru clientii din tara numai pana la final de an 2022, iar in baza ei putem primi gratuit un card cadou in valoare de 500 de LEI de la companie, el putand fi, in mod teoretic, folosit inclusiv pentru a plati o factura emisa.

ENEL Romania spune ca pentru a participa la aceasta promotie speciala trebuie doar sa ne asiguram ca nu avem vreo factura neplatita la final de an 2022, si campania in sine e activa de ceva vreme, astfel ca e bine sa va grabiti pentru a participa, deoarece un numar mare de clienti s-a inscris deja, cel mai probabil.

Colegii noștri te așteaptă cu drag în magazinele noastre și pe final de an, dacă ai nevoie de sprijinul nostru. Îți recomandăm să verifici programul magazinelor Enel înainte să pornești către noi. Pentru activitățile recurente ce țin de relația contractuală cu noi, furnizorul tău de energie electrică și gaze naturale, folosește serviciile noastre digitale, fie că vrei să ne transmiți indexul ori să verifici soldul.

Profită de ultimele zile ale anului ca să achiți integral toate facturile la energie și ai șansa să câștigi un card cadou în valoare de 500 de lei! Oferim 20 de premii. Alege orice modalitate de plată a facturii Enel și asigură-te că ai sold mai mic sau egal cu 0 (zero) la data de 31 Decembrie 2022.