Ce da GRATUIT Kaufland pentru Oricare dintre Clientii Romani Chiar Acum

Ce da GRATUIT Kaufland Oricare Clientii Romani Chiar Acum

Kaufland ii anunta in mod oficial pe toti clientii din Romania in legatura cu ceea ce a decis sa le dea gratuit, indiferent in care dintre magazinele din tara noastra isi fac cumparaturile, si vorbim despre premii sub forma de vouchere pentru informatiile oferite dupa ce facem cumparaturi in oricare dintre magazinele din tara.

Kaufland explica mai jos faptul ca daca mergem, si facem cumparaturi in oricare dintre magazinele din tara, iar apoi oferim informatii cu privire la experienta de care avem parte, atunci suntem inscrisi in campania prin care se ofera vouchere in valoare de 100 de LEI in mod gratuit pentru feedback-ul oferit.

Cei de la Kaufland Romania ofera vouchere de 100 de LEI pentru clientii care sunt alesi castigatori, cate 10 fiind date gratuit in fiecare luna, astfel ca avem sanse destul de mari sa castigam oricare dintre voucherele care sunt oferite in momentul de fata, ceva ce desigur ca ar fi benefic pentru foarte multa lume.

Kaufland Romania desfasoara aceasta promotie speciala pentru ca vrea sa afle cat mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in magazinele sale, si ce fel de probleme exista, pentru a le putea rezolva din timp, asa ca merita sa profitam de campanie atat timp cat ea este deschisa pentru noi chiar acum.

Opinia ta este importantă. Completând acest chestionar de 5 minute, ne ajuți să îți oferim experiențe tot mai plăcute la cumpărături și să venim în ajutorul tău cu soluții.

Ce trebuie să faci? Alege magazinul în care ai făcut cumpărături, completează chestionarul și evaluează experiența la cumpărături. În semn de mulțumire, după ce completezi chestionarul, ai șansa să te înscrii la concursul nostru. Poți câștiga unul dintre cele zece bonuri cadou în valoare de 100 lei.