Notificarea ENGIE de ULTIM MOMENT cu o Decizie pentru Clientii din Romania

Notificarea ENGIE ULTIM MOMENT Decizie Clientii Romania

ENGIE, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor din toata tara, a publicat o notificare foarte importanta despre care toata lumea trebuie sa stie, iar asta pentru ca vorbim despre o promotie speciala prin care ni se ofera gratuit premii daca activam factura electronica.

ENGIE explica mai jos despre ce fel de promotie este vorba, ea fiind pornita de catre companie de ceva vreme pentru oricare dintre romanii care au ales sa isi activeze factura electronica, si vorbim despre o campanie care va mai dura cateva luni de zile, deci avem timp suficient la dispozitie pentru a participa la ea.

Conform celor de la ENGIE Romania, pentru a participa la campania aceasta, si a avea sansa de a primi gratuit un iPhone 14, sau o bicicleta electrica Omega Kerwing, ambele premii fiind unele extrem de interesante, iar activarea facturii electronice este oricum o actiune pe care multa lume ar trebui sa o faca.

ENGIE Romania are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la aceasta promotie, dar si la ceea ce inseamna activarea facturii electronice, asa ca oricine poate sa faca acest lucru chiar acum, si merita sa profitam de tot atat timp cat avem ocazia de a primi gratuit oricare dintre premiile care sunt oferite.

Renunță la factura în plic și activează factura pe e-mail chiar din contul tău de client! Dacă acest cont este creat în perioada 9 noiembrie 2022 – 28 februarie 2023, atunci te poți înscrie la concursul nostru, dedicat noilor utilizatori MyENGIE care protejează mediul! Te așteaptă premii electrizante: lunar, câte un iPhone14, sau chiar marele premiu, o bicicletă electrică Omega Kerwin.