Anunturile lui Volodimir Zelenski Privind Rezistenta Ucrainei in Fata Rusiei (VIDEO)

Volodimir Zelenski vorbeste despre rezistenta Ucrainei in fata Rusiei in plin razboi, un razboi care a inceput acum peste 10 luni de zile, si care pare a fi foarte departe de final, iar mai jos aveti explicatii cu privire la ceea ce a reusit sa faca tara in fata acestor atacuri.

“Datorită unității noastre, am realizat ceea ce aproape nimeni în lume nu credea că este posibil. Aproape nimeni în afară de noi. Ucraina a devenit unul dintre liderii mondiali.

Culorile noastre naționale sunt astăzi un simbol internațional al curajului și indomabilității lumii întregi. În orice țară, pe orice continent, când văd albastru și galben, știu că este vorba despre libertate. Despre oamenii care nu au cedat, care au îndurat, care au unit lumea. Și cine va câștiga.

Datorită Ucrainei, lumea credea că valorile dau putere. Această credință a apărut în urma luptei noastre. Lumea s-a convins că tirania va pierde. În urma credinței noastre. Lumea a văzut că libertatea poate fi învingătoare. În urma realizărilor noastre pe câmpul de luptă. Și toți războinicii noștri. Se va întâmpla cu siguranță. Ucraina va câștiga cu siguranță.

Orice s-ar întâmpla și orice ai în minte, sprijiniți-vă unii pe alții. Neapărat.

Atenția noastră față de ceilalți, atunci când poate lipsi de la una dintre rudele noastre – din diverse motive, cuvintele noastre care îi pot încălzi pe cei din jur când evenimentele sunt prea reci și grija noastră unii pentru alții când circumstanțele sunt dificile – toate acestea sunt și noi. apărare comună.

Nu ne-am pierdut umanitatea – chiar dacă am trecut prin luni groaznice. Și nu o vom pierde – chiar dacă urmează și un an dificil. Vom ajunge la victorie. Și trebuie să o facem cu adevărat împreună.

Aveți grijă de Ucraina, apreciați-vă unii pe alții și faceți totul pentru a ne ajuta războinicii! În fiecare zi – până la victorie.

Slavă tuturor poporului nostru! Glorie Ucrainei!