Masura IMPORTANTA a LIDL Romania Anuntata Oficial Tuturor Romanilor

Masura IMPORTANTA LIDL Romania Anuntata Oficial Tuturor Romanilor

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de supermarket-uri din toata Romania, a facut un anunt oficial foarte important in legatura cu magazinele pe care le are in diverse localitati in momentul de fata, iar asta pentru ca a hotarat sa modifice programul in baza carora functioneaza acestea de Anul Nou 2023.

LIDL Romania spune mai jos ca pe 31 decembrie 2022 magazinele sale vor fi deschise numai intre orele 07:00 si 18:00, astfel ca avem o perioada mai scurta de timp pentru a merge si a cumpara tot ceea ce avem nevoie pentru a sarbatori trecerea in Anul Nou 2023 asa cum trebuie, sie xista multe promotii de care sa putem profita.

Conform celor de la LIDL, in data de 1 ianuarie 2023 magazinele din toata tara vor fi inchise complet, iar in data de 2 ianuarie 2023 vom putea merge pentru a face cumparaturi doar intre orele 09:00 si 17:00, deci din nou vorbim despre o perioada redusa de timp in care putem merge pentru a face cumparaturile.

LIDL spune ca in restul zilelor programul va fi cel obisnuit pe care il stiam, deci putem sa mergem si sa cumparam orice in orele obisnuite, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna, mai ales ca de la inceputul anului 2023 vor fi disponibile noi produse, cu noi promotii, despre care ar trebui sa stim.

LIDL Romania inca mai are cateva reduceri speciale disponibile in cadrul tuturor magazinelor sale din tara, si merita sa fim vigilenti pentru a descoperi tot ceea ce ne-ar putea interesa in momentul de fata, iar asta pentru ca preturile mici sunt unele disponibile pentru o perioada limitata de timp, din pacate.

Pe 31 decembrie magazinele vor fi deschise între 07:00 – 18:00. Pe 2 ianuarie magazinele vor fi deschise între 09:00 – 17:00. În restul zilelor, magazinele Lidl vor avea program normal de funcționare. Le dorim atât colegilor, cât și clienților noștri Sărbători fericite!