Clientii Orange Informati, ce da GRATUIT Operatorul la Inceput de 2023

Clientii Orange Informati GRATUIT Operatorul Inceput 2023

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, isi anunta clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le da gratuit la inceput de an 2023, iar asta pentru ca vorbim despre premii pe care nu ar trebui sa le treci cu vederea in momentul de fata, ele fiind gandite special pentru noi.

Orange a decis sa le ofere celor care urmaresc canalul DIVA prin Orange TV GO posibilitatea de a castiga una dintre cele trei tablete Lenovo Yoga Tab 11 care sunt oferite gratuit in momentul de fata, dar numai daca urmariti acest canal de televiziune in momentul de fata, si numai pentru o perioada limitata de timp.

Cei de la Orange Romania stiu cati romani sunt intresati de asemenea tipuri de premii in momentul de fata, astfel ca l-au ales special pentru romanii care vor sa profite de tot, mai ales ca nu trebuie sa facem chiar atat de multe pentru a beneficia de aceasta surpriza speciala care ne este oferita in momentul de fata.

Orange Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce ne ofera din punct de vedere al acestei campanii speciale, si merita sa va uitati cu atentie la premii, pentru ca e foarte posibil sa fiti foarte interesati de ceea ce decide compania sa ne dea in momentul de fata, pentru o perioada limitata de timp.

Urmărește filmele de Crăciun de la DIVA prin Orange TV Go și poți câștiga o super tabletă. Descoperă magia sărbătorilor cu filmele de Crăciun de la Diva. Urmărește cele mai frumoase povești de pe canalul DIVA cu Orange TV Go, între 2 decembrie 2022 și 15 ianuarie 2023, și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 3 tablete Lenovo Yoga Tab 11.