Masina pe care LIDL Romania o da GRATUIT Doar pana la Final de An 2022

Masina LIDL Romania GRATUIT Final An 2022

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, inca mai are deschisa o promotie speciala pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca a decis sa ne dea gratuit o masina foarte interesanta, una pe care nu ar trebui sa o trece cu vederea in momentul de fata.

LIDL Romania i-a anuntat de ceva vreme pe clientii din Romania in legatura cu faptul ca daca vor cumpara produse Deluxe din magazinele sale, se pot inscrie intr-o promotie pentru a castiga o masina Volvo XC90, 3 fotolii de masaj Masatto, sau 5 laptop-uri HP Envy x360, insa numai pana pe 31 decembrie 2022, inclusiv.

LIDL Romania a pornit aceasta campanie cu ceva timp in urma, deci nu vorbim despre ceva care ajunge abia acum pentru prima data in atentia noastra, si multi dintre voi cu siguranta stiti acest lucru, asa ca merita sa aveti in vedere totul inainte ca promotia sa se incheie, iar produsele sa nu mai fie disponibile.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate detaliile acestei promotii speciale la care inca mai putem participa pana pe 31 decembrie 2022, asa ca merita doar sa ne uitam cu mare atentie la toate ofertele, iar asta pentru ca nu se stie cand anume vor mai fi oferite premii de acest gen in cadrul unei campanii a companiei.

Mai mult decât premii surprinzătoare, rafinament Deluxe pe masa de sărbătoare! În perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2022, dacă ai cel puțin un produs Deluxe pe un bon fiscal de minimum 100 de lei, înscrie codul unic de pe bonul fiscal în formularul de aici sau prin SMS la 1814 și poți câștiga super premii!

Masina LIDL Romania GRATUIT Final An 2022 volvo xc90