Volodimir Zelenski Anunta unde au Loc Luptele cele mai Dure pe Final de An 2022

Volodimir Zelenski continua sa dezvaluie lumii intregi cat de grava este situatia de pe frontul razboiului dintre Rusia si Ucraina, iar asta pentru ca se dau in continuare lupte foarte puternice in Lugansk si Donetk, orasul Bakhmut ramanand in continuare in centrul atacurilor rusilor.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre problemele majore cu care se confrunta sistemul energetic al Ucrainei in momentul de fata, iar asta pentru ca bombardamentele recente au provocat probleme majore, si au lasat foarte multe persoane fara curent electric.

“Am ținut o ședință a Personalului – a 45-a anul acesta. Cheia este regiunea Donețk, regiunea Luhansk. Donbasul nostru, unde continuă cele mai aprige lupte. Bakhmut, Soledar, Kreminna… Ne menținem pozițiile. Există, de asemenea, zone din față în care avansăm încet. Le mulțumesc tuturor soldaților noștri care asigură acest lucru. Sunteți adevărați eroi!

Am discutat despre situația din sud, la granița noastră. Aprovizionarea cu arme. Mai multă consolidare a apărării aeriene. Anul acesta, nu numai că ne-am păstrat apărarea antiaeriană, dar le-am făcut mai puternice ca niciodată. În 2023, apărarea aeriană ucraineană va deveni mai puternică și mai eficientă.

Am discutat despre sectorul energetic, pentru ce ne pregătim, după o ședință a Statului Major, la o ședință separată. Avem o strategie clară pentru a asigura producerea și furnizarea de energie electrică.

Este nevoie de timp pentru a o implementa. Este nevoie de mult efort. Dar cu siguranță va fi. Este cea mai importantă sarcină pentru anul viitor, nu am nicio îndoială că o vom îndeplini.

Slavă tuturor poporului nostru! Glorie Ucrainei!”