Serialul Popular de pe Netflix Marcat de Probleme Mari de Productie

Serialul Popular Netflix Marcat Probleme Mari Productie

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere cu sute de milioane de abonati in intreaga lume, incearca sa lanseze anuam multe filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, insa nu in cazul tuturor vorbim si despre o desfasurare chiar atat de usoara si normala a procesului de productie, din pacate.

Netflix produce in momentul de fata sezonul al treilea al serialului The Witcher, insa din pacate se pare ca exista probleme de productie serioase in momentul de fata, iar asta din cauza dificultatilor cu care se confrunta echipa de productia pe partea de creare a efectelor speciale, filmarile fiind deja intarziate in repetate randuri.

Netflix ar putea lansa sezonul 3 al The Witcher in 2 parti, iar asta pentru ca dupa finalizarea filmarilor, ar urma inclusiv o perioada de post-productie de 7 luni de zile, ceea ce ar intarzia extrem de mult lansarea, astfel ca producatorii se gandesc la posibilitatea impartirii sezonului in doua parti, pentru ca fanii sa poata vedea mai rapid o parte din actiune.

Netflix nu a luat inca o decizie vis-a-vis de posibila lansare a sezonului 3 al The Witcher in 2 parti, astfel ca ramane ca producatorii sa discute cu cei din cadrul platformei de streaming pentru a se lua o decizie finala, insa se pare ca lucrurile merg in directia impartirii urmatorului sezon, pentru a putea fi lansat mai devreme.

“Nu am discutat încă despre aceasta [împărțirea sezonului], dar în acest moment cred că ceea ce vedem întâmplându-se pe tot felul de streamere, nu aș exclude. Cred că, evident, nu scoatem nimic de care să nu fim incredibil de mândri. Deci asta dictează întreaga noastră dată de lansare.

Și cred că va fi interesant. Din nou, avem încă o perioadă foarte lungă de timp, aproximativ opt luni până când va apărea sezonul 3 de la Witcher. Deci, dacă voiește Dumnezeu, scoatem totul afară în același timp. Dar cine știe, vom vedea ce se întâmplă.”