Volodimir Zelenski: Prima zi din 2023 a adus mai Multa Teroare din partea Rusiei

Volodimir Zelenski a anuntat ca prima zi din anul 2023 a adus si mai multa teroare din partea Rusiei, ceva ce desigur ca n-ar trebui sa vina ca vreo surpriza, iar asta pentru ca rusii ataca fara mila de foarte multa vreme teritoriile ucrainiene, si asta nu se va schimb acurand.

An nou, zi nouă, rezumate noi. 45 de „Shahed” au fost doborâți în prima noapte a anului. Mulțumesc Forțelor noastre Aeriene – piloți, războinici antiaerieni. 33 „Shahed” sunt în contul lor. Recunoștință față de apărarea antiaeriană a Forțelor noastre terestre pentru alte 12 drone iraniene doborâte. Bravo, băieți!

Teroriștii ruși au fost jalnici și au intrat anul acesta rămânând la fel. Simțul nostru de unitate, autenticitate, viața însăși – toate acestea contrastează dramatic cu frica care predomină în Rusia.

Lor le este frica. O poți simți. Și au dreptate să le fie frică. Pentru că pierd. Dronele, rachetele, orice altceva nu le va ajuta. Pentru că suntem împreună. Și sunt împreună doar cu frică.

Și este foarte important modul în care toți ucrainenii și-au reîncărcat energia interioară în ajunul Anului Nou. Și cum le-am mulțumit războinicilor noștri. Cum le-am mulțumit celor dragi. Cât de milioane de ori în toată Ucraina, în toată lumea liberă, dorința noastră – dorința de victorie – a sunat și sună încă. Vom face totul ca să fie așa!

Slavă tuturor războinicilor noștri! Slavă tuturor celor care lucrează pentru victoria Ucrainei! Glorie Ucrainei!”