Vladimir Putin Ataca Occidentul, Acuzand Fortarea Rusiei de a Invada Ucraina

Vladimir Putin Ataca Occidentul, Acuzand Fortarea Rusiei de a Invada Ucraina

Vladimir Putin ataca occidentul si acuza fortarea Rusiei sa invadeze Ucraina din cauza actiunilor pe care liderii tarilor vestile le-au luat in ultimii ani, ceva ce desigur ca am mai auzit, insa acum ideea este reiterata in discursul de final de an pe care presedintele rus l-a tinut in fata propriilor cetateni zilele trecute.

Vladimir Putin continusa a gaseasca motive pentru razboiul injust din Ucraina, dar si pentru suferita pe care o surporta cetatenii Rusiei in momentul de fata, iar asta pentru ca sanctiunile incep sa-si faca simtita prezenta, si mai mult decat atat, este anuntata o noua posibila mobilizare pentru a aduce mai multi soldati pe front.

“Anul acesta a fost marcat de „evenimente cu adevărat esențiale, fatidice, care au devenit „frontiera care pune bazele viitorului nostru comun, pentru adevărata noastră independență. Astăzi luptăm pentru acest lucru, protejându-ne poporul în propriile noastre teritorii istorice, în noile entități constitutive ale Federației Ruse.

Corectitudinea morală, istorică este de partea noastră. Rusia a fost condusă până la punctul fie de a preda totul, fie de a lupta. Atâta timp cât avem oameni ca tine… bineînțeles că la nimic nu se poate renunța.”