12 Luni GRATUIT la Orange, cu ce isi Surprinde Operatorul Clientii Romani

12 Luni GRATUIT Orange Surprinde Operatorul Clientii Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, continua sa-si surprinda clientii din toate colturile tarii, iar in cazul in care nu ati stiut acest lucru, compania a decis sa ne ofere gratuit timp de nu mai putin 12 luni de zile un beneficiu extrem de important despre care ar trebui sa stim cu totii.

Orange a hotarat ca romanii ar trebui sa se bucure de 12 luni de Netflix gratuit ca parte a pachetelor pentru servicii pe care le ofera in momentul de fata in toata Romania, un beneficiu important despre care ar trebui sa stie oricine, si de care ar trebi sa profite in momentul de fata, mai ales ca exista si motive sa facem asta.

Cei de la Orange Romania ofera 12 luni de Netflix gratuit ca parte a unor pachete Orange Love, si desigur ca exista niste conditii pe care trebuie sa le indepliniti pentru a avea parte de aceasta promotie speciala, asa ca e important sa va uitati cu mare atentie la detaliile pe care compania le listeaza pentru noi cand vine vorba despre tot.

Orange Romania mentioneaza deasemenea faptul ca aceasta promotie speciala este valabila doar pana in data de 1 februarie 2023, astfel ca e bine sa profitati de tot pana in acel moment, pentru ca dupa aceea nu veti mai putea primi Netflix gratuit pentru 12 luni de zile de la grupul de telecomunicatii.

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie: voce mobilă, cel mai rapid internet fix prin fibră și televiziune prin cablu. Oferta Netflix 12 luni cadou este valabilă până la 1 februarie 2023 pentru clienții care activează sau prelungesc un pachet Orange Love pe 24 de luni format dintr-un abonament de internet fix și un abonament de televiziune prin cablu. Citește mai mult.