Instiintarea ENGIE de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani privind Facturile

Instiintarea ENGIE ULTIMA ORA Clientii Romani Facturile

Engie, unul dintre furnizorii cei mai importanti de servicii de energie electrica si gaze naturale din Romania, le transmite clientilor o instiintare extrem de importanta despre care trebuie sa stie cu totii in mod oficial acum, iar asta pentru ca vorbeste despre preturile pe care le platim acum.

Engie le explica mai jos clientilor din toata Romania care va fi pretul per kWh platit de catre clientii care, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, vor consuma intre 100.01 kWh si 255 kWh, acesta fiind de 0.80 lei/kWh, o valoare mai mare decat cea minima pe care clientii cu consum mai mic o platesc.

In ceea ce priveste clientii Engie Romania care consuma intre 255 si 300 kWh, pretul facturat este cel mai mic dintre pretul contractual si cel plafonat de 1.3 LEI/kWh, cu TVA, dar daca in final consumul depaseste 300 kWh pe luna, atunci tot consumul se factureaza la pretul cel mai mic dintre cel contractual, si cel de 1.3 LEI/kWh.

Engie Romania le explica foarte clar clientilor din Romania aceste masuri privind preturile care sunt platite pentru facturile lunare, iar asta pentru ca legea impune ca ele sa fie la aceste valori, asa ca e bine sa stiti acest lucru, pentru ca el va fi reflectat in facturile lunare pe care le primim de la companie.

Maximum 0,80 lei/kWh (TVA inclus) pentru consumul realizat lunar în perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2025 de către clienţii casnici al căror consum lunar la locul de consum este cuprins între 100,01 și 255 kWh.

Consumul de energie electrică cuprins între 255 și 300 kWh/lună se facturează la cel mai mic preț dintre prețul contractual și prețul final plafonat de 1,3 lei/kWh, cu TVA inclus. În cazul în care consumul depășește 300 kWh/lună întregul consum se facturează la cel mai mic preț dintre prețul contractual și prețul final plafonat de 1,3 lei/kWh, cu TVA inclus.