Mobilizare Noua Anuntata de Volodimir Zelenski in Rusia pentru Noi Atacuri in Ucraina

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial faptul ca Rusia se pregateste sa faca o noua mobilizare in randul cetatenilor pentru razboiul din Ucraina, in ciuda celor 300.000 de soldati mobilizati in luna septembrie, si anunta deasemenea ca noi atacuri ar fi pregatite din nordul si estul tarii.

Volodimir Zelensk i-a informat pe premierii Canadei, Marii Britanii, Norvegiei si Olandei cu privire la ceea ce vrea sa faca Rusia in perioada urmatoare, aceasta fiind o escaladare serioasa a situatiei in raport cu lunile anterioare.

“Tocmai am încheiat o conversație cu prim-ministrul Canadei, iar aceasta este a patra conversație internațională de astăzi. Primul Ministru al Țărilor de Jos, Primul Ministru al Regatului Unit, Primul Ministru al Norvegiei. Și acum Justin Trudeau.

Am început anul acesta cu ceea ce Ucraina are cea mai mare nevoie chiar acum – în ajunul unor noi procese de mobilizare pregătite de statul terorist. Acum este momentul în care împreună cu partenerii noștri trebuie să ne întărim apărarea.

Nu avem nicio îndoială că actualii stăpâni ai Rusiei vor arunca tot ce le-a mai rămas și pe toți cei pe care îi pot aduna pentru a încerca să schimbe valul războiului și măcar să-și amâne înfrângerea.

Trebuie să perturbăm acest scenariu rusesc. Ne pregătim pentru asta. Teroriștii trebuie să piardă. Orice încercare la noua lor ofensivă trebuie să eșueze. Aceasta va fi înfrângerea finală a statului terorist. Mulțumesc tuturor partenerilor care înțeleg acest lucru.

Rusia îi mobilizează pe cei pe care vrea să-i arunce la moarte, noi mobilizăm lumea civilizată. De dragul vieții. Glorie Ucrainei!”