Vladimir Putin Vrea Filme Patriotice in Cinematografe despre Invazia Ucrainei

Vladimir Putin Vrea Filme Patriotice in Cinematografe despre Invazia Ucrainei

Vladimir Putin a ordonat ca pana in februarie, in cinematografele din Rusia sa fie disponibile filme documentare patriotice despre invazia Ucrainei, pentru a le arata rusilor ceea ce au facut fortele federatiei in lunile de razboi care au trecut, desigur dintr-o perspective menita sa arate suprematia tarii.

Vladimir Putin a ordonat deasemenea si crearea unor spatii publice, obiecte de arta, si muzee in scoli pentru ca tinerii rusi sa descopere mai multe despre invazia Ucrainei, si masura e una gandita bine, mai ales ca urmeaza o noua mobilizare in randul rusilor in cursul urmatoarelor luni de zile.

“Putin a ordonat ca filme „patriotice” despre războiul din Ucraina să fie difuzate în cinematografele din Rusia. De asemenea, a ordonat organizarea unui festival de filme patriotice despre participanții la „operațiune specială”. Erlier, am publicat deja filmări de la filmările unui astfel de film.

În plus, Ministerul Culturii și Ministerul Educației trebuie să creeze „spații publice, obiecte de artă și muzee școlare” despre participanții la „operațiune specială” și să dea lecții pe această temă în școlile rusești până la 1 aprilie.”