Anunturile OMV pentru Romanii care Alimenteaza in Benzinariile din Tara

Anunturile OMV Romanii Alimenteaza Benzinariile Tara

OMV, unul dintre cele mai mare lant de benzinarii din Romania, a fost in centrul unor cereri de boicotare dupa ce Austria a votat impotriva aderarii Romaniei la Schengen, insa chiar si asa, compania isi continua activitatea in tara noastra, mai ales ca inca are destui clienti, si pentru acestia sunt anunturile de mai jos.

OMV are o aplicatie pentru telefoane care ne permite sa aflam informatii cu privire la produsele din oricare dintre benzinariile sale, iar multumita ei putem sa profitam si de oferte speciale care sunt disponibile exclusiv prin intermediul acestei aplicatii, asa ca merita sa o incercati pentru a vedea ce are ea special pentru noi.

Puteti vedea mai jos ca OMV Romania ne recomanda sa ne uitam la ofertele care sunt listate in aplicatia sa pentru o perioada limitata de timp, si sa profitam de tot ceea ce este disponibil multumita lor, pentru ca putem avea parte de surprize destul de interesante atunci cand ne alimentam masinile in benzinarii.

OMV Romania vorbeste deasemenea si despre combustibilul sau premium pentru automobile, care ar trebui sa aiba o serie de caracteristici menite sa protejeze pe termen lung motorul, dar sa ofere deasemenea si performante de top pentru masini, mai multe informatii fiind disponibile in cadrul website-ului sau.

Drumurile alături de cei dragi sunt o plăcere, atunci când mașina ta e mereu îngrijită! Descoperă ofertele din aplicația OMV MyStation și ai grijă de ea ca un adevărat profesionist. Nimic nu se compară cu siguranța oferită de motorina de performanță OMV MaxxMotion Diesel atunci când ai de parcurs un drum lung în condiții de iarnă.  Pune-ți planurile în mișcare, indiferent de anotimp!