Cadoul Orange pentru Clienti, ce da GRATUIT si in 2023 Romanilor

Cadoul Orange Clienti GRATUIT 2023 Romanilor

Orange continua in 2023 sa le ofere romanilor din toata tara tot mai multe motive sa ii devina clienti, sau sa ramana in randul clientilor, iar asta pentru ca a hotarat sa le ofere gratuit in continuare internet gratuit pentru reincarcarile pe care le fac pentru cartelele prepay pe care le folosesc constant.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca ofera in continuare 10 GB, sau 20 GB, de trafic de internet gratuit pentru fiecare euro la reincarcare, cu mentiunea ca traficul mai mare este oferit doar daca faceti reincarcarea prin intermediul platformei MyOrange, deci e bine sa aveti in vedere acest lucru.

Conform celor de la Orange Romania, bonusul se acorda doar daca avem o extraoptiune de minim 5 euro activa pentru cartela noastra, astfel ca e bine sa fiti atenti la ceea ce se impune pentru primirea internetului gratuit, pentru ca in cazul extraoptiunilor cu valoare mai mica nu veti primi vreun ban.

Orange Romania are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la acest trafic de internet gratuit pe care il ofera pentru milioanele de clienti din Romania care pot beneficia de internet gratuit, asa ca merita sa va uitati cu atentie la toate ofertele care sunt disponibile in momentul de fata pentru noi.

Ai internet cadou la reîncărcările cu credit sau cu opțiune. 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange și 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, dacă folosești alte metode de reîncărcare. Bonusul se acordă clienților PrePay care efectuează o reȋncărcare ȋn perioada campaniei şi este valabil 60 de zile.

Bonusul poate fi folosit naƫional cu o opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE. Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale.