Estonia Surprinde Europa cu un Anunt Major privind Deciziile Rusiei

Estonia Surprinde Europa Anunt Major Deciziile Rusiei

Estonia surprinde toata europan cu un anunt foarte important in legatura cu deciziile pe care le-a luat rusia in plin razboi in Ucraina in momentul de fata, iar asta pentru ca dezvaluie faptul ca Rusia este intr-adevar pe punctul de a anunta in mod oficial un nou proces de mobilizare pentru a sustine invazia Ucrainei.

Estonia nu se opreste aici totusi, iar asta pentru ca a dezvaluit deasemenea faptul ca in realitate Rusia nu ar fi oprit mobilizarea pornita in luna septembrie a anului trecut, ci a continuat sa isi forteze cetatenii sa mearga la razboi in Ucraina, ceva ce desigur ca a generat extrem de multe tensiuni in societatea ruseasca.

Estonia monitorizeaza foarte atent ceea ce se intampla in Rusia, iar asta pentru ca rusii au multa armata aproape de granitele sale, si nu de putine ori au lansat amenintari impotriva tarii, astfel ca e normal sa existe atentie sporita acordata celor ce se intampla in momentul de fata in mai toata tara vecina.

“Informații estoniene: Rusia nu a oprit niciodată mobilizarea. Șefa Estoniei, Margo Grosberg, consideră că Rusia este pe cale să anunțe o nouă mobilizare. Totuși, el a spus că de la primul val din toamnă, mobilizarea în Rusia nu s-a oprit niciodată.”