Pensiile Livrate de Posta Romana Ajung mai Repede la Pensionari in Ianuarie 2023

Pensiile Livrate Posta Romana ajung mai Repede la Pensionari in Ianuarie 2023

Posta Romana are vesti extrem de bune pentru pensionarii din toata Romania, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial faptul ca pensionarii din Romania isi vor primi pensiile pentru luna ianuarie a anului 2023 mai devreme decat in mod normal.

Posta Romana livreaza pensiile a milioane de romani in momentul de fata, astfel ca vorbim despre foarte multi oameni care asteapta postasii care le aduc lunar banii, in special in mediul rural, deci toti urmeaza sa primeasca mai repede banii mult asteptati.

Vești bune pentru pensionari!

Începem distribuirea pensiilor cu o zi mai devreme! De astăzi, poștașii români vor intra în casele pensionarilor cu pensiile aferente lunii ianuarie.

Valentin Ștefan, director general Poșta Română: ”Angajații Poştei Române s-au mobilizat exemplar și vor lucra la capacitate maximă pentru a finaliza distribuirea pensiilor într-un interval cât mai scurt.

Este o situație specială pe care o întâmpinăm de regulă, în luna ianuarie, iar noi ne dorim ca pensionarii să nu resimtă aceste proceduri specifice începutului de an bugetar.”