Schimbarile DIGI Romania cu Impact, Anuntate Milioanelor de Clienti Romani

Schimbarile DIGI Romania Impact Anuntate Milioanelor Clienti Romani

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din toata tara, a anuntat in mod oficial pentru toti clientii o serie de schimbari care au impact pentru multi dintre ei, iar asta pentru ca este in continuare implicata in imbunatatirea retelelor de telecomunicatii 2G, 3G si 4G, mai putin cea 5G, deocamdata.

DIGI Romania a actualizat chiar inainte de Anul Nou 2023 hartile cu acoperire pentru retelele sale de telecomunicatii, dezvaluind ca a facut noi imbunatatiri pentru acoperire, fara a o extinde neaparat, dar si fara a spune care dintre zonele din Romania care sunt acoperite de retelele sale beneficiaza de imbunatatiri.

DIGI Romania are cea mai mare acoperire din Romania pe partea de telecomunitatii mobile, cu un procent de peste 98% din tara in care ofera semnal pentru clienti, dar pentru ca nu peste tot este la fel de bun, imbunatatirile pe partea de calitate continua, cel putin din anumite puncte de vedere.

Chiar daca DIGI isi imbunatateste in mod constant reteaua de telecomunicatii in Romania, se ocupa in principal de acoperirea pentru apeluri telefonice, nu si pentru cresterea vitezelor de internet, care au ramas la valoarea de maxim 100 Mbps, exceptand 5G, de foarte, foarte multi ani de zile, dar si pretul abonamentelor e pe masura.

DIGI se pregateste sa investeasca in reteaua 5G, dupa ce a decis sa liciteze, si sa cumpere noi zone de spectru, insa cand anume va incepe sa instaleze echipamente pentru a le folosi, ramane de vazut, desi probabil ca nu vom avea foarte mult de asteptat pana cand se va intampla acest lucru, in final.