Vestea Orange care BUCURA Milioane de Clienti din Toata Romania

Vestea Orange BUCURA Milioane Clienti Toata Romania

Orange are o veste grozava pentru milioanele de clienti din toata Romania astazi, iar asta pentru ca ii anunta pe toti in legatura cu faptul ca incepand din acest moment au posibilitatea de a vedea Premier League inclusiv prin intermediul canalului Orange Sport 1, unul dintre cele mai importante ale companiei.

Orange a anuntat zielele trecute ca transmite unul dintre derby-urile importante din Premier League prin intermediul Orange Sport 1, insa ar trebui sa vedem deasemenea mult mai multe meciuri din aceasta competitie extrem de importanta din Europa, una urmarita de sute de milioane de oameni in fiecare an.

Conform informatiilor pe care Orange Romania le-a publicat pentru cei interesati, puteti vedea ca Orange Sport 1 este oferit exclusiv prin intermediul pachetelor Orange Love, deci trebuie sa aveti unul disponibil, sau sa platiti separat pentru Orange TV GO pentru a avea acces la acest canal de sport.

Orange Romania are pe website-ul propriu mai multe detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu pachetele sale de televiziune, dar si canalele care sunt incluse in acestea, mai ales ca exista destule limitari din foarte multe puncte de vedere in momentul de fata pentru unele dintre canale.

Acum Premier League se vede și pe Orange Sport. Nu rata astăzi de la ora 22:00 derby-ul marilor așteptări, în direct pe Orange Sport 1, canal disponibil cu Orange Love. Bucură-te de cele mai importante competiții sportive din fotbal, Formula 1, tenis, volei, baschet și multe altele, pe canalele Orange Sport si Prima Sport.