Schimbarea CEC Bank cu Impact MAJOR Anuntata Tuturor Clientilor Romani

Schimbarea CEC Bank Impact MAJOR Anuntata Tuturor Clientilor Romani

CEC Bank a anuntat in mod oficial o schimbare foarte importanta pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, ea avand un impact major asupra modului in care romanii isi pot retrage banii de la bancomate, iar asta pentru ca acum au mai multe optiuni prin care pot face acest lucru, in final.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania pot retrage bani de la bancomate in mod contactless, adica nu mai trebuie sa introduca fizic un card in bancomate pentru a retrage banii, ci pot doar sa foloseasca un dispozitiv inteligent, sau doar sa apropie cardul de bancomat pentru autorizare.

Mergand pe un trend initiat de alte banci cu destul timp in urma, cei de la CEC Bank au implementat in 2022 posibilitatea de a retrage bani contactless de la bancomate, si desigur ca optiunea in sine este una extrem de buna, pentru ca daca nu avem cardul la noi, putem totusi sa retragem orice fel de sume de bani am avea nevoie.

CEC Bank explica pe website-ul sau cum putem sa ne folosim de acest beneficiu important pentru a scoate rapid banii din conturile noastre, si merita sa ne uitam cu atentie mare la ceea ce este oferit, pentru ca e bine sa ne usuram viata, daca avem cum, folosindu-ne de serviciile pe care le ofera banca in mod obisnuit.

Dacă ar fi să-ți alegi metoda preferată de retragere contactless a banilor de la ATM-urile CEC Bank pentru tot anul, care ar fi aceea ? Nu uita, orice ai alege, te bucuri de următoarele beneficii: Retragi și depui bani mai rapid; Nu mai există riscul blocării cardului în bancomat.