Instiintarea ENEL de ULTIMA ORA cu o Obligatie pentru Clientii din Romania

Instiintarea ENEL ULTIMA ORA Obligatie Clientii Romania

ENEL, companie mare din Romania care furnizeaza electricitate si gaze naturale romanilor, a emis o instiintare de ultima ora pentru clientii din tara, iar asta pentru ca o obligatie noua exista pentru unii dintre ei din cauza noii legi privind plafonarea preturilor, iar mai jos puteti vedea mai multe detalii despre tot.

ENEL explica mai jos ca in cazul clientilor non-casnici carora le furnizeaza electricitate si gaze naturale este nevoie de trimiterea unor date intr-un formular pentru ca pretul mai mic sa fie aplicat pentru facturile lor, aceasta fiind o obligatie foarte importanta care trebuie respectata de catre toti cei care vor preturi mai mici.

In cazul in care clientii non-casnici au trimis deja o declaratie pe propria raspundere la ENEL Romania pana pe 16 decembrie, atunci nu mai este necesara completarea formularului online pentru a beneficia de plafonarea pretului, insa daca nu ati facut acest lucru, atunci este obligatoriu sa il completati chiar acum.

ENEL Romania simplifica procesul pentru a putea benficia de plafonarea preturilor, si e important sa fiti atenti la acest lucru, pentru ca in cazul in care veti primi factura fara pretul plafonat deja, nu veti mai putea face absolut nimic pentru a schimba pretul, asa ca fiti atenti la detaliile pe care le are compania.

Clienții noștri non-casnici care sunt nevoiți să ne transmită anumite date astfel încât să beneficieze de plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale, conform prevederilor legale în vigoare, o pot face prin completarea fomularului online de aici. Dacă te numeri printre clienții noștri non-casnici, este nevoie să completezi formularul respectiv doar dacă te încadrezi în categoriile menționate.

Dacă te încadrezi într-una dintre categoriile prevăzute în lege și ne-ai trimis deja o solicitare și o declarație pe propria răspundere ca să beneficiezi de plafonare, iar acestea au fost înregistrate în perioada 1 septembrie – 16 decembrie 2022, nu mai este nevoie să completezi formularul online.