Decizia MOL foarte IMPORTANTA pentru Romanii care Alimenteaza in Benzinarii

Decizia MOL IMPORTANTA Romanii Alimenteaza Benzinarii

MOL, unul dintre lanturile cele mai mari de benzinarii din toata Romania, a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta despre care trebuie sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca a hotarat sa le dea gratuit oamenilor beneficii chiar si daca nu au achizitionat combustibil din oricare dintre benzinariile din tara.

MOL le spune tuturor romanilor faptul ca ofera posibilitatea de a castiga 3 carduri de carburant in valoare de 200 de LEI fiecare in cadrul unei promotii care este in plina desfasurare in momentul de fata prin intermediul paginii de pe reteaua de socializare Facebook, iar mai jos puteti vedea ceea ce spune compania.

Conform celor de la MOL Romania, in cadrul acestei promotii poate participa orice roman, chiar daca nu alimenteaza de la benzinariile din tara, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, pentru ca nu e obligatoriu sa fi alimentat vreodata intr-o locatie pentru a avea dreptul de a castiga acele carduri de carburant.

MOL Romania a publicat si regulamentul de participare la aceasta promotie, asa ca daca vreti sa aflati detalii exacte cu privire la ceea ce se intampla, puteti face si acest lucru, pentru a vedea foarte clar care sunt conditiile pe care lantul de benzinarii le impune pentru a avea sansa de a castiga premiile oferite.

Folosește-ți atenția și câștigă unul din cele 3 x carburant x 200 de lei! Pentru a intra în tragerile la sorți, asigură-te că ai pagina FB MOL Romania la follow și scrie-ne în secțiunea de comentarii care sunt cele 4 cuvinte ascunse în puzzle! Succes!