Raspunsul E.ON la IMPORTANTA Intrebare pe care o Au Clientii din Toata Romania

Raspunsul E.ON IMPORTANTA Intrebare Clientii Toata Romania

E.ON, companie cu un numar impreisonant de clienti care-i folosesc serviciile in toata tara in momentul de fata pentru a beneficia de electricitate si gaze naturale, a publicat un raspuns foarte important pentru una dintre intrebarile cele mai serioase pe care si le pun romanii in momentul de fata, si e bine sa stii raspunsul.

E.ON incearca sa le spuna romanilor ce preturi vor plati pentru electricitate incepand cu anul 2023, iar asta pentru ca recentele schimbari legislative aduc schimbari majore de preturi pentru clientii din Romania, atat in functie de consumul pe care-l au, cat si in functie de anumite categorii predefinite din care fac parte.

Legea adoptata la final de an 2022 ii obliga pe cei de la E.ON Romania sa plafoneze preturile pentru energie electrica si gaze naturale pentru toti romanii, iar mai jos puteti vedea care sunt limitele de consum in baza carora vom plati mai putin pentru energia pe care o consumam in mod regulat in locuintele noastre.

E.ON Romania are pe website-ul sau toate informatiile despre care ar trebui sa stim in momentul de fata cu privire la plafonarea preturilor pentru energie in Romania, dar si situatiile in care ar trebui sa depunem o declaratie pe propria raspundere pentru ca plafonarea sa devina activa in cazul locului nostru de consum.

Legea nr. 357/2022 din 13 decembrie 2022, aduce schimbări privind plafonarea prețurilor la clienții finali de electricitate. De la 1 ianuarie 2023, prețurile se stabilesc în funcție de consum astfel: maximum 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar între 0 și 100 kWh inclusiv.

Maximum 0,80 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar între 100,01 și 255 kWh inclusiv. 0,80 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar până la 255 kWh, iar 1,30 lei/kWh diferența până la 300 kWh inclusiv. Maximum 1,30 lei/kWh, cu TVA inclus dacă: vei consuma lunar peste 300 kWh.