Vladimir Putin cauta Tapi Ispasitori pentru Problemele Armatei Rusiei in Razboi

Vladimir Putin cauta Tapi Ispasitori pentru Problemele Armatei Rusiei in Razboi

Vladimir Putin cauta tapi ispasitori pentru a explica problemele majore pe care armata Rusiei le are in momentul defata in razboiul din Ucraina, criticandu-l deschis pe vicepremierul tarii pentru faptul ca unele companii de aviatie nu au primit ordine de stat, ceea ce ar putea sugera ca tensiunile sunt tot mai mari la Kremlin.

Vladimir Putin l-a criticat pe vicepremire dupa ce acesta a recunoscut faptul ca guvernul de la Kremlin nu a finantat anumite proiecte de aviatie in baza carora ar fi putut fi dezvoltate noi tehnologii militare, insa desigur ca asta nu e singura explicatie pentru problemele majore ale Rusiei in Ucraina.

“Putin caută țapi ispășitori pentru lupta Rusiei de a aborda lipsa de echipamente și tehnologia. Vladimir Putin l-a criticat public pe vicepremierul Denis Manturov pentru că companiile de aviație nu au primit ordine de stat în timpul unei reuniuni a cabinetului de miniștri din 11 ianuarie.

Putin a întrerupt explicația lui Manturov conform căreia ministerul a elaborat deja ordine pentru industriile civilă și militară, ceea ce l-a determinat pe Manturov să admită că Rusia nu a emis o parte din documente pentru producătorii de avioane care să aprobe finanțarea de stat pentru proiectele lor.

„Acest incident este probabil parte a unei campanii de informare a Kremlinului în curs de desfășurare pentru a ridica imaginea lui Putin ca lider implicat în timpul războiului”, a spus Institutul pentru Studiul Războiului.”