Teroarea Armatei Ruse Distruge Ucraina, Volodimir Zelenski Cere Ajutorul Occidentului

Volodimir Zelenski vorbeste despre teroarea Rusiei asupra oraselor din Ucraina, dupa ce un nou atac a distrus intr-o mare masura un bloc de locuinte din Orasul Dnipro, si a generat foarte multe victime, dar acesta e doar unul dintre orasele atacate de catre rusi.

Volodimir Zelenski vorbeste despre foarte multe alte orase care au devenit tinta armatei ruse, a teroristilor, asa cum o numeste el, iar din pacate vorbim despre tot mai multi oameni care sunt afectati de ceea ce se intampla in momentul de fata.

“Rusia a lansat un alt atac cu rachete grele asupra orașelor ucrainene. Kiev, Harkiv, Odesa, Kryvy Rih, Dnipro, Vinnytsia, Ladyzhyn, Burshtyn, Hmelnytsky și alte orașe au fost ținte ale teroriștilor.

În orașul Dnipro, o clădire de locuințe a fost distrusă în acest atac rusesc. S-a putut salva zeci de răniți, iar acestora li se acordă tratament.

Curățarea resturilor este încă în curs și va continua pe tot parcursul nopții. Nu se știe încă câți oameni sunt sub dărâmături.

Din păcate, numărul morților crește cu fiecare oră… Condoleanțe rudelor și prietenilor.

Toate serviciile lucrează acum în locurile lovite de rachete rusești. Din peste treizeci de rachete lansate în cursul zilei spre Ucraina, peste 20 au fost doborâte. Acestea sunt sute de vieți salvate. Mulțumesc Forțelor noastre Aeriene, aviatorilor noștri și tuturor celor care mă ajută.

Din păcate, au fost afectate și instalațiile de infrastructură energetică. În acest sens, cea mai dificilă situație este în regiunea Harkov și în regiunea Kiev.

Poate fi oprită teroarea rusă ? Da.

Este posibil să o faci cumva altfel decât pe câmpul de luptă din Ucraina? Din pacate, nu. Acest lucru poate și trebuie făcut pe pământul nostru, pe cerul nostru, în marea noastră.

Ce este nevoie pentru asta? Armele care se află în depozitele partenerilor noștri și pe care trupele noastre le așteaptă atât de mult.

Lumea întreagă știe CE se poate opri și CUM este posibil să-i oprească pe cei care seamănă moarte.

Și le mulțumesc tuturor celor care ne ajută în acest sens!

Veșnică amintire tuturor cărora le-a luat viața rusismului! Slavă tuturor celor care apără oamenii! Glorie Ucrainei!”