2 IMPORTANTE Anunturi ale OMV privind Benzinariile din Toata Romania

2 IMPORTANTE Anunturi OMV Benzinariile Toata Romania

OMV a emis 2 anunturi foarte importante privind benzinariile din toata Romania, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor celor care ajung in cadrul lor, pentru a alimenta, sau nu, ca le ofera posibilitatea de a isi dubla punctele pe care le aduna atunci cand cumpara diverse produse, sau alimenteaza cu combustibil.

OMV vorbeste despre aplicatia OMV MyStation, cea in care putem vedea cate puncte am adunat pe cardurile de fidelitate care pot fi scanate la casele de marcat din benzinarii, acestea putand fi utilizate in timp pentru a cumpara diverse produse, sau a beneficia de diverse tipuri de reduceri in benzinariile din tara.

Mai mult decat atat, daca aveti o masina electrica, atunci cei de la OMV Romania va spun ca puteti sa gasiti in cadrul aplicatiei lor si toate locatiile in care exista statii de incarcare pentru masinile electrice, ceva ce desigur ca poate fi extrem de util pentru cei care au nevoie sa isi incarce masina la un moment dat.

OMV Romania nu e singurul lant de benzinarii care are inclusiv statii de incarcare pentru masinile electrice, insa in aplicatie ar trebui sa vedeti cate dintre ele sunt disponibile, insa si ce fel de putere au, iar asta pentru ca, conteaza extrem de mult puterea de incarcare pe care o are o statie de acest gen.

Cum planifici o deplasare fără griji ? Folosești aplicația OMV MyStation pentru a găsi cel mai apropiat punct de încărcare EV. ​Urmărește-ne pentru mai multe sfaturi practice de călătorie. Până pe 23 ianuarie, „ninge” cu puncte duble în stațiile OMV și 10% discount suplimentar în aplicația OMV MyStation la prețul redus al produselor.