Anunt ENGIE de ULTIMA ORA cu o Informare Importanta pentru Toti Clientii Romani

Anunt ENGIE ULTIMA ORA Informare Importanta Toti Clientii Romani

ENGIE, una dintre companiile din Romania care furnizeaza servicii de energie si gaze natura pentru un numar foarte mare de clienti, a decis sa publice un anunt de ultima ora cu o informare foarte importanta care aduce in atentia tuturor celor care platesc pentru serviciile sale cum se plafoneaza preturile.

ENGIE explica mai jos foarte detaliat cum se plafoneaza preturile pentru clientii din romania in functie de tipul de client, si de diverse alte prevederi pe care noua lege pentru plafonarea preturilor in energie impune reducerea preturilor pentru romani, asa ca e bine sa stiti ce se intampla in aceasta situatie.

Cei de la ENGIE Romania au si pe propriul website informatii detaliate cu privire la ceea ce ar trebui sa facem cand vine vorba despre plafonarea preturilor la energie, deci daca nu aflati din materialul de mai jos informatiile necesare pentru a va lamuri, atunci poate ca gasiti mai multe detalii pe website.

ENGIE Romania nu este singura companie care plafoneaza preturile la energie in momentul de fata, alte companii facand lucruri similare in momentuil de fata, si toate au pe propriile website-uri detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim cand vine vorba despre preturile mai mici care ar trebui sa fie aplicate.

Ești client casnic de energie electrică și nu ești la curent cu ceea ce aduce nou Legea 357/2022 referitor la plafonarea prețurilor ? Vizionează acest video, iar mai multe detalii găsești pe website. Ordonanța de Urgență nr. 27/2022 (cu completările și modificările ulterioare aduse prin Legea nr. 357/2022) prevede care sunt măsurile aplicabile clienților de energie electrică și gaze naturale.

Aceste măsuri sunt implementate în continuare cu susținerea furnizorului tău, ENGIE, și au ca scop protejarea clienților finali de efectele creșterii prețurilor de vânzare a energiei.