Vestile Orange de ULTIMA ORA, ce da GRATUIT Clientilor de Astazi

Vestile Orange ULTIMA ORA GRATUIT Clientilor Astazi

Orange are astazi vesti grozave pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre un anunt de ultima ora pe care cel mai mare grup de telecomunicatii din tara noastra l-a facut, si despre care ar trebui sa stie romanii, iar asta pentru ca li se ofera gratuit bonusuri care le pot fi extrem de utile in anul 2023.

Orange le spune clientilor ca loialitatea lor este rasplatita in anul 2023 cu cate 15 euro pentru fiecare an petrecut in retea, bonusul acesta putand fi folosit pentru cumpararea de televizoare, laptopuri, tablete, console de gaming, si alte produse pe care compania le vinde prin intermediul magazinului sau online.

Conform celor de la Orange Romania, pentru a beneficia de aceasta gratuitate trebuie sa activam un pachet Orange Love cu internet prin fibra si cablu, de minim 42 de LEI, si ni se ofera acel bonus in bani, care poate ajunge la o valoare considerabila, in functie de anii pe care i-a petrecut in reteaua companiei.

Orange Romania spune deasemenea ca la aceste pachete Orange Love ofera in continuare 12 luni de Netflix gratuit, astfel ca in final ne bucuram de beneficii extrem de bune pe care nu trebuie sa le ignoram, astfel ca decizia de a profita, sau nu, de tot ramane la noi, insa pentru o perioada limitata de timp, din pacate.

Iarna aceasta, cu Orange Love ai parte de surprize: loialitatea iti este rasplatita cu cate 15 euro pentru fiecare an petrecut in retea. Iar bonusul astfel primit il poti folosi ca reducere la achizitia de device-uri smart: televizoare, laptopuri, tablete, console de gaming si altele.

Tot ce trebuie sa faci este sa activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibra si TV prin cablu, de la 42 lei/luna. In plus, ai si Netflix 12 luni cadou ca sa te bucuri in familie de cele mai captivante filme, seriale si documentare.