Survivor: Vestile de ULTIMA ORA privind Concurentii si Episodul Special de Azi

Survivor Vestile ULTIMA ORA Concurentii Episodul Special Azi

Survivor, cel mai popular show al momentului cu milioane de romani care urmaresc cu mare interes spectacolul prezentat de catre PRO TV, are in aceasta seara pregatite pentru fanii din toata Romania cateva surprize extrem de interesante, aduse in principal de catre noii concurenti care au fost aruncati in joc.

Survivor ii are de ieri pe Kamara si Alexandra Ciomag aruncati in lupta pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro, faimosul cantaret fiind pregatit pentru provocarile pe care producatorii le-au gandit pentru show, si daca v-ati uitat la episodul de aseara, atunci stiti cu siguranta cat de impresionanta este vedeta.

Survivor are pregatite in show-urile de azi, maine, si poimaine, o serie de provocari extrem de interesante, iar in ele vor participa atat Kamara, cat si Alexandra Ciomag, iar asta pentru ca ambii ajung pe micile ecrane pentru a face spectacol, si pentru a ne arata ca sunt suficient de puternici pentru a castiga premiul.

Survivor nu are dezvaluite surprizele majore pentru episoadele de maine si poimaine, insa avand in vedere ca vorbim despre provocari interesante create de catre cei de la PRO TV, atunci cel mai probabil vom vedea si destule momente inedite, mai ales ca show-ul a fost presarat de ele in episoadele de pana acum.

Nu ești pregătit pentru episodul de astăzi! Surprizele nu se opresc să apară în acest sezon! Astăzi, de la ora 20:30, Survivor e gata să te impresioneze. Kamara este noul Faimos de la Survivor și este gata să lupte până la final în competiție. Noua concurentă, Alexandra Ciomag, este dornică să demonstreze de ce este în stare.