2 Anunturi ENEL de MARE INTERES pentru Clientii din Toata Romania

2 Anunturi ENEL MARE INTERES Clientii Toata Romania

ENEL a publicat 2 anunturi de mare interes pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, informatiile pe care marele distribuitor de energie electrica si gaze naturale le transmite fiind unele despre care trebuie sa stie in momentul de fata oricare dintre milioanele de clienti care beneficiaza de serviciile pe care le ofera.

ENEL le vorbeste in primul rand clientilor din toata Romania ca pot cere foarte rapid verificarea contorului de electricitate direct din platforma MyEnel chiar acum, iar asta pentru ca exista o sectiune dedicata in cadrul platformei care ne ofera posibilitatea de a solicita rapid o interfentie de acest gen la locul nostru de consum.

Separat de folosirea platformei online MyEnel pentru a cere verificarea contorului, cei de la ENEL Romania spun ca aceasta cerere poate fi facuta inclusiv prin intermediul numarului de telefon pe care compania il pune la dispozitie, astfel ca avem la indemana doua metode simple de a cere verificarea.

ENEL Romania vorbeste deasemenea mai jos si despre contributia pentru cogenerarea de inalta eficienta, adica acea suma care este datorata lunar de catre fiecare dintre clientii din Romania care beneficiaza de serviciile sale, ea avand o valoare care este determinata de catre ANRE, deci nu de catre companie.

Din contul MyEnel, secţiunea Administrare contract -> Verificarea contorului (contorul nu are afișaj, indexul este blocat etc.) ne poţi transmite un mesaj cu cererea ta de verificare. De asemenea, pentru această solicitare ne poţi contacta telefonic la Info Enel 021 9977, apel cu tarif normal. Pentru mai multe informaţii legat de acest topic poţi consulta mai jos secţiunea dedicată.

Contribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență reprezintă o sumă datorată lunar de fiecare consumator de energie electrică, pentru promovarea și dezvoltarea producerii de energie în sistem de cogenerare de înaltă eficiență, în scopul creșterii eficienței energetice și al îmbunătățirii securității alimentării cu energie, pe piața de energie din România.