Anunt al BRD Romania de IMPORTANTA MARE pentru Clientii din Romania Azi

Anunt BRD Romania IMPORTANTA MARE Clientii Romania Azi

BRD Romania a publicat un important anunt de importanta foarte mare pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ne aduce in atentie imediata ceva ce ar trebui sa stim cu prioritate, adica posibilitatea de a administra cardurile bancare in totalitate online folosind aplicatia YOU, disponibila pentru telefoane acum.

BRD Romania a lansat aplicatia YOU cu foarte mult timp in urma pentru clientii din toata tara, iar multumita ei toata lumea are acces mai usor la informatii cu privire la conturile bancare, dar si la posibilitatea de a realiza anumite actiuni care au legatura cu cardurile pe care le folosim in viata de zi, cu zi.

Conform celor de la BRD, aplicatia YOU ne ofera posibilitatea de a bloca foarte rapid un card care a fost emis pentru noi, dar si de a recupera PIN-ul acestuia, sau de a modifica limitele zilnice pentru plati, totul putand fi realizat in doar cateva secunde multumita aplicatiei pentru iPhone si Android, ea fiind imbunatatita constant.

BRD are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la aplicatia aceasta, si la modul in care poate fi ea utilizata de catre noi, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la toate, si sa va decideti care este intr-adevar utila pentru ceea ce aveti nevoie sa faceti, si care nu este chiar atat de utila, in final.

Totul e mai simplu când îți poți gestiona cardurile de debit și credit 100% online: din YOU BRD, poți să îți blochezi cardul, să recuperezi PIN-ul și să modifici limitele zilnice. Așa, salvezi timp, eviți drumurile la bancă și te bucuri de ceea ce contează pentru tine. Găsești aici ghidul pentru gestionarea cardurilor direct din aplicație.