Vestile Kaufland pentru MILIOANE de Romani, ce a Anuntat Oficial Compania

Vestile Kaufland MILIOANE Romani Anuntat Oficial Compania

Kaufland, unul dintre cele ma imari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, le vorbeste romanilor din toata tara despre ceea ce ar trebui sa stie in momentul de fata cand vine vorba despre ofertele speciale care sunt oferite pentru cardurile de fidelitate pe care le pot crea in mod gratuit in momentul de fata.

Kaufland vorbeste in primul rand despre ofertele personalizate care sunt disponbiile in cadrul aplicatiei pentru oricare dintre clientii din Romania care au un Kaufland Card facut deja, iar asta pentru ca daca-l scanam la casa cand facem cumparaturi, primim si recomandari personalizate de achizitii de la companie.

Separat de asta, cei de la Kaufland Romania au deasemenea o sectiune speciala in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android care le permite romanilor sa profite de promotii de la diversi parteneri ai companiei, ele fiind disponibile exclusiv prin intermediul acestei sectiuni, si numai pentru cei care au un car de fidelitate activ.

Kaufland Romania le permite oricaror romani sa-si faca un card de fidelitate in oricare dintre magazinele din toata tara, astfel ca daca vreti sa activati unul, trebuie doar sa mergeti la oficiile de informatii, si sa cereti detalii cu privire la modul in care putetu sa faceti un card de fidelitate, si sa il activati pentru folosire.

Dacă nu, ți-l spunem noi. Toate au carduri de loialitate. Dacă vrei și tu oferte personalizate și multe alte discounturi la cumpărături, nu uita să scanezi Kaufland Card la cumpărături. Urmărește acum episodul 5 din Puși pe Combinații.

În caruselul cu oferte din aplicația Kaufland găsești cele mai FRESH oferte de la partenerii noștri, numai bune de pus pe lista de cumpărături începutului de an. Găsești mai multe informații pe website.