Recordul DIGI Romania cu un Anunt Oficial INCREDIBIL pentru Milioane de Romani

Recordul DIGI Romania Anunt Oficial INCREDIBIL Milioane Romani

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, este in centrul unui anunt oficial extrem de important care aduce in atentia a milioane de romani din intreaga tara o realizare incredibila a companiei, mai exact un record de portari facute in cursul anului 2022 in cadrul propriei retele.

DIGI Romania a reusit in anul 2022 sa atraga in propria retea, prin portare, putin peste 780.000 de numere de telefonie fixa si mobila, de aproape 4 ori mai mult decat cel mai apropiat concurent, Vodafone, ceea ce reprezinta o realizare incredibila pentru companie, si ceea ce ne arata cat de bune sunt ofertele sale.

Avand in vedere ca peste 1.3 milioane de numere de telefonie fixa si mobila au fost portate intre operatori in 2023, cifra inregistrata de catre DIGI reprezinta cu mult peste jumatate fata de total, ofertele sale atragand atentia unui numar extrem de mare de romani, si asta e foarte probabil sa continue in 2023.

DIGI are unele dintre cele mai bune oferte pentru clienti pe partea de telecomunicatii fixe si mobile, lucru confirmat fara dubiu de numarul foarte mare de clienti care au ales reteaua sa, in comparatia celorlalte care sunt active pe piata din Romania, iar asa operatorul a ajuns la peste 4 milioane de clienti.

DIGI Romania face in mod constant si investitii in reteaua sa pentru a sustine un numar atat de mare clienti in Romania, totul in timp ce se extinde in alte tari din Europa, avand succes extrem de mare in Spania, acolo unde are deasemenea si cateva milioane de clienti care-i folosesc serviciile in acest moment.

vodafone portari 2022 digi orange telekom tabel
FOTO: ANCOM.