Deciziile Rompetrol IMPORTANTE pentru Benzinariile in care Alimenteaza Milioane de Romani

Deciziile Rompetrol IMPORTANTE Benzinariile Alimenteaza Milioane Romani

Rompetrol, unul dintre cele mai mari lantul de benzinarii prezent in foarte multe localitati din Romania, le transmite milioanelor de romani care ajung anual in locatiile sale ca le ofera posibilitatea de a se bucura de o serie de promotii speciale la produsele din benzinarii daca folosesc aplicatia pentru telefoane.

Rompetrol are de ceva vreme o aplicatie speciala pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind gandita pentru a ne ajuta sa aflam mai multe informatii cu privire la produsele sale, dar si sa descoperim promotii speciale pentru ele, dupa cum puteti vedea inclusiv in mesajele de mai jos, publicate de catre companie.

Conform celor de la Rompetrol, in cadrul aplicatiei eptnru iPhone si Android avem posibilitatea de a beneficia de o serie de promotii speciale pentru produsele care sunt vandute in benzinarii, preturile fiind mai mici cu pana la 50% pentru unele dintre ele, asa ca merita sa va uitati cu mare atentie la ofertele care sunt disponibile.

Rompetrol are deasemenea oferte speciale inclusiv pentru cei care nu au aplicatia pentru iPhone si Android instalata deja in dispozitivele lor mobile, ele fiind oferite direct in benzinarii, insa daca vreti si aplicatia, atunci e bine sa stiti ca o puteti instala gratuit prin App Store si Google Play Store chiar acum.

Bucură-te de voucherele noastre în fiecare moment al lunii, exclusiv în aplicația Rompetrol Go! PS: le găsești în secțiunea „promoții” în aplicație! Te așteptăm la hei, în perioada 16.01-28.02 să te bucuri de noile noastre promoții! Ți-am pregătit un mic dejun delicios, Smoothie King, preparat din banană proaspătă, lapte de cocos și un shot de espresso 7 origini.