Hotararea DIGI Romania cu o Schimbare IMPORTANTA Dedicata Romanilor

Hotararea DIGI Romania Schimbare IMPORTANTA Dedicata Romanilor

DIGI Romania, grup de telecomunicatii romanesc cu un numar foarte mare de clienti in toata tara, a facut o schimbare foarte importanta pentru clientii care beneficiaza de serviciile sale, insa fara a spune prea muilte despre ceea ce se intampla, chiar daca vorbim despre un beneficiu de bun augur pentru noi acum.

DIGI Romania a decis sa includa in cadrul canalelor de televiziune pe care le ofera ca parte a extraoptiunii 4K si canalul Love Nature, unul despre care putina lume stie, dar unul care poate tine ocupate destule persoane, mai ales ca voribm si despre continut care este transmis la definitie inalta de catre companie.

DIGI Romania a decis includerea Love Nature in extraoptiunea 4K in luna octombrie a anului trecut, canalul de televiziune fiind oferit treptat in diverse regiuni din Romania de catre companie, astfel ca nu toata lumea l-a avut disponibil imediat, mai ales ca in anumite regiuni se suprapunea cu un alt canal de televiziune.

Dupa cum ii spune si numele Love Nature 4K este un canal de televiziune care difuzeaza diverse emisiuni care au legatura cu natura inconjuratoare, astfel ca DIGI le ofera clientilor posibilitatea de a descoperi mai multe despre Pamant, iar acum inclusiv la inalta definitie, astfel ca oricine ar trebui sa se poata bucura de tot fara probleme.

DIGI ne permite sa activam extraoptiunea 4K la un pret lunar modic, dar multumita ei avem acces la canalele DIGI 4K, Eurosport 4K si Love Nature 4K, primele doua difuzand uneori cam aceleasi emisiuni, insa ultimul aduce un element de noutate pentru aceasta extraoptiune foarte importanta pentru multi.

Televiziunea e despre experiențe: un gol la vinclu, o depășire la limită, un rever excepțional, un peisaj care-ți taie respirația. Extraopțiunea 4K îți aduce 3 canale Ultra HD cu sport în direct și documentare despre natură, totul la cea mai înaltă fidelitate.