Ce Spune Vladimir Putin despre Victoria Rusiei in Ucraina

Ce Spune Vladimir Putin Victoria Rusiei Ucraina

Vladimir Putin a vorbit despre victoria Rusiei in razboiul cu Ucraina, un conflict care a dat intreaga lume peste cap in ultimele luni, iar asta pentru ca vorbim despre repercusiuni resimtite in intreaga lume in momentul de fata, in special in Rusia, dar chiar si asa, presedintele Rus e sigur de victoria tarii sale.

Vladimir Putin afirma ca Rusia are victoria “asigurata”, iar asta pentru ca sectorul militar-industria este capabil sa sustina armata care se chinuie in diverse zone din sudul Ucrainei, armata ucraineana reusind sa-i tina piept cu foarte mare curaj, dar si cu multe arme occidentale care ii fac munca mult mai usoara.

Vladimir Putin spune deasemenea ca razboiul pe care Rusia l-a lansat impotriva Ucrainei ar fi “justificat” de faptul ca tara sa lupta cu neonazismul, desi pana acum nimeni din afara tarii nu a confirmat in vreun fel ca exista probleme de acest gen cu ucrainienii, insa chiar si asa atacurile puternice vor continua.

“Unitatea și solidaritatea poporului rus, curajul și eroismul luptătorilor noștri și, bineînțeles, munca sectorului militar-industrial vor asigura victoria. Avem ceva pe care să ne bazăm și acest lucru nu poate decât să inspire că victoria va fi a noastră.

Suntem absolut îndreptățiți să spunem că luptăm cu neonazismul.”