Noul Anunt LIDL Romania privind ceea ce da GRATUIT Clientilor care Merg in Magazine

Surpriza LIDL Romania clienti noi premii oferite gratuit saptamana italiana (5)

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine in toata tara, continua in 2023 sa le ofere clientilor gratuit ceea ce multi nu se asteptau sa primeasca, iar asta deoarece readucerea produselor in stil grecesc in locatiile sale vine si cu surprize pe masura asteptarilor.

LIDL Romania a anuntat in mod oficial faptul ca incepand de maine, 23 ianuarie 2023, va derula o noua campanie promotionala in magazinele sale, ea avand in centru produsele grecesti de la Eridanous, iar asta pentru ca achizitionarea lor ne poate aduce gratuit unul dintre produsele oferite de catre companie acum.

Printre produsele pe care cei de la LIDL le ofera in mod gratuit se numara 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, 5 prajitoare de paine de la Philips, plus 1 frigider de la Fram, astfel ca exista numai motive bune pentru a participa la aceasta campanie speciala, atat timp cat ea este in desfasurare acum.

LIDL are aceasta promotie deschisa pentru oricare dintre clientii din Romania, astfel ca daca sunteti dornici sa intrati in posesia vreunula dintre produsele care sunt oferite gratuit, ar fi bine sa respectati regulamentul de participare, el fiind disponibil mai jos, si e bine sa stiti ca nerespectarea va duce la anularea unui eventual castig.

E momentul ca rețetele tale obișnuite să cunoască savoarea ingredientelor inspirate de Grecia. An nou, gusturi noi, electrocasnice noi pentru bucătăria ta! Explorează gama de produse Eridanous și descoperă noile tale specialități preferate, iar Lidl te premiază.

Înscrie-te aici în concurs cu orice bon de minimum 70 lei, pe care ai luat și cel puțin un produs din gama Eridanous. Intra in lumea specialitatilor in stil grecesc si castiga!

Noul Anunt LIDL Romania GRATUIT Clientilor Merg Magazine vouchere frigider